Happy customers!

We love to hear from happy customers! Here are some nice memorable comments that we have received over the years. Thank you, we aim to live up to this in the future as well! /the OG crew

Den absolut finaste gitarraffären jag någonsin varit på. Utbudet är enormt och personalen är otroligt trevlig. Min bror satt och provspelade gitarrer i timmar och hittade tillslut en han tyckte om. Personalen lät oss sitta i verkstaden så han kunde spela ostört. Definitivt ett måste om du är gitarrspelare.
/Julia
 

Uppskattar verkligen att det finns en riktig gitarrshop i stan!

/Göran
 
Bra och trevlig personal; kommer komma tillbaka! ?
/Hanna
 
Beundrar det du håller på med. Önskar själv att ha en mindre gitarrbutik som involverar försäljning och reparationer.
Häromdagen kom jag på att det vore trevligt med en Oscars Guitars filial någon annanstans.
/G
 
En väldigt bra butik med fin service och rikt på gitarrer att välja mellan
/Karolina


Hämtade gitarren idag!
Sicken fin jäkla pjäs, så jäkla nöjd, precis det där soundet jag letat efter.
Stort tack för grym affär! Må bäst & trevlig helg!

/Christian
 
Tack för bra och snabb service!
/Åsa
 
Jag upplevde personalen som kunniga och engagerade.
/Azamat
 

Tack!
Superbra hjälp!
/Ann-Christine

 
The package is here already.  The old guitar survived the transport well, that was good luck with the warm temperatures. It is sweet and lovely and a nice addition to the Gibson guitars that I already have. Thank you so much, have a nice weekend, kind regards from Hamburg
/Jan
 
Ni är verkligen seriösa, det kan jag gå i god för. Det är kul att kunna göra god PR för er!
/Gudrun

Tack Oscar. Dig kan man lita på.
/Anders
 
Tack snälla Oscar för din service! Jag är så fantastiskt nöjd och den var verkligen jättefin :)
/Madelene
 
Fast, great communication. Perfecto! 
/Joey
 
Tack för supersnabbt svar!
/Kerstin
 
Stort utbud av gitarrer och möjligheten finns att prova de allihop. Personalen såg till att corona-rekomendationerna följdes och var till stor hjälp om man hade frågor.
/Viggo
 
Vi har blivit tipsade om att ni är den bästa gitarr affären i Stockholm!
/Malin
 
När man köper ett begagnat instrument från en butik känner man sig alltid lite lurad. 
Men inte denna gången! Basen motsvarade mer än väl mina förväntningar! Det jag oroade mig för när du skrev var ju stränghöjden, men den var ju helt perfekt. Väldigt schysst deal Snabb leverans bra packat. Jag är supernöjd!
Ville bara att du skulle veta!
/Peter
 
Jag ville bara tacka för hjälpen och servicen och berätta att jag är väldigt nöjd med min banjo!
Det känns bra att jag valde att handla hos er.
/Jan
 
Vill bara uppskatta er för att ni flänger jorden runt och letar gitarrer.
Jävlitt imponerande, vilken laddning ni fått ihop!
/Peter
 
Stort tack! För ditt skyndsamma och utförliga svar. Fantastiskt!
Återkommer om jag skulle behöva ytterligare hjälp.
/Christopher
 
Tusen tack för utmärkt serviceanda och ditt trevliga bemötande.
/Lennart
 
En sjukt bra butik med personal i toppklass. Fick hjälp med allt jag behövde och det kändes verkligen som herren som jag fick hjälp av ville mitt bästa! 10/10
/Hugo
 
Stort utbud av akustiska gitarrer. Serviceinriktad trevlig personal med bred gitarrkunskap. Bra priser! Stockholms bästa gitarraffär.
/Sebastian
 
Ja, jag har varit i kontakt med dom några gånger, både i affären, via mejl och telefon, mycket trevligt och avspänt och mycket kunskap här. Har köpt och sålt lite, här. Hela nostalgiköret uppenbarar sig när man kommer in i affären, mycket man vill ha, som en reaktionär gitarrälskare och annat också, förstås, finns här för åskådning och för ev. köp. Missa inte detta.
/Ebstrid
 
Vid en tidigare service var jag inte nöjd med resultatet, vilket jag påtalade i min recension. Oscar kontaktade mig då för att försöka reda ut problemen, och förklarade att man inte ville ha några missnöjda kunder.
Jag uppskattar detta engagemang och det är det som skiljer Jam från många andra företag.
Jag tycker Jam har gjort mer än man kan förvänta sig för att lösa problemen och jag möttes med stort engagemang, tålamod och uppfinningsrikedom. Gitarren låter bättre än någonsin och blev otroligt mångsidig.
Stort tack till alla inblandande på Jam!
/Tobbe

very cool place, full of cool guitars, and even cooler people
/Some Body

Grym affär med stort utbud och kunnig personal!
/Ola
 
Trevlig butik där du kan testa instrumenten i lugn och ro. Bra utbud.
/Lars
 
Vänligt o kunnigt bemötande. Skönt att det fortfarande finns kvar sådana här affärer, där man också kan drömma sig bort till att man står på scen och drar värsta solot så publiken häpnar....ha ha!
/Arne
 
Tack för ett väldigt utförligt och bra svar, det har hjälpt mig mycket. 
Ni leverar en kanonservice! 
/Filip
 
Jag har hämtat ut min gitarr och är mycket nöjd med resultatet!
Tyckte att gitarren var jättebra förut men nu är den bättre!
Jag kommer definitivt att återkomma vid behov.
/Michael
 
Ännu en gång, tack för ett snyggt jobb. Många beundrar gitarren och de som såg den innan tror inte att det är sant.
/Andreas
 
I just wanted to say one more sincere thank you for your help with the 3 guitars. We have done a lot of business together over the years, and once again you have proven yourself to be a wonderfully fair and trustworthy man to do business with. 
It is your attention to the needs of your customers, and your understanding of the local working musician's lifestyle demands, that continues to set your store apart from all other stores in town. 
It is the kind of music store that I grew up going to and dreaming in when I was a kid back home in the states, way before the days of the Guitar Center-type big business shops that wiped them most all away. 
Also, congratulations again on the beautiful and unique stock of instruments, it was a lot of fun to look around today. 
/Noah
 
Stort tack! Gjorde som du sade, alltid en fröjd att handla av er!
/Alvin
 
Jag ville bara berätta att jag är så nöjd med dina tekniker .
Dom är så kunniga och väldigt trevliga .
Min favorit butik alla kategorier .
Ett stort tack för att ni finns .
En mycket nöjd kund , jag kommer att vara er trogna .
/Michel
 
Tack på förhand och tacka även grabbarna på verkstan för en mycket snygg lagning av sprickorna!!
/Göran
 
Jag var inne i förra veckan med gitarren. Fick snabb och bra service och en bra genomgång i verkstaden hur just mitt Gibson-exemplar fungerar! 
/Henrik
 
Hämtade min gamla gitarr hos dig i förrgår. Kollade när jag kom hem.
Fantastiskt bra jobb !  Kanonfin blev den.
Stort tack !
/Tommy
 
Kanonjobb och otroligt snabbt utförd service på min Strata, imponerad, tack , tack.
/Anders
 
Jag lämnade nyligen in 2 gitarrer för ombandning och heljustering. Hämtade gitarrerna i fredags och har nu hunnit testa båda två. Vill bara säga att vi är supernöjda med jobbet ni har gjort. Båda gitarrerna låter fantastiskt bra och är underbara att spela på. Tack för att ni finns:). Ni blev rekommenderade till oss av en kompis som har talat varmt om er. Vi kommer tillbaka med fler projekt.
Tack för ett bra arbete.
/Jan-Peter
 
Först o främst vill jag tacka för ett otroligt bra jobb.
Gitarren vart som NY! Låter otroligt bra och fantastiskt lättspelad och intonerar nästan 100%
/Lars
 
Also I wanted to apologize if I doubted the conditions of the guitar, but please understand that I'm not used to buy online (this is my second time) and I'm always afraid of the outcome. Anyway now I now that you are a great and very professional seller and if I'm looking for another guitar in the future I will check your website for sure.
Thanks so much and have a great day.
/Marco
 
The guitar came fine. It's great looking and sounding. Well set. I am satisfied. Thank you and I'm looking forward to the next deal with you. Have a nice day.
/Marek
 

Vill bara säga att detta var den snabbaste leverans jag varit med om i hela mitt 50+åriga liv.

Beställde runt 11:30 igår och 13:00 idag fick jag sms om att den fanns att hämta ut.

Snacka om Turbo, bra jobbat.

Basen var i finare skick än väntat för det priset?

Tack för den snabba Servicen?

/Paul

Categories: Information