Axelband Ernie Ball 4049 nylon Blå

130,00 kr

(inkl. moms)

A4039129

Världens mest sålda axelband?
Ernie Ball’s enkla, hållbara och sköna axelband i nylon passar lika bra till akustiska gitarrer med axelbandshållare som till elgitarrer och elbasar. Längden är justerarbar från 104 cm till 180 cm och passar därmed de allra flesta oavsett om man är lång eller kort.
Med andra ord, behöver du ett enkelt, bra och skönt axelband så skall du titta närmare på Ernie Ball's digra utbud av nylonband

Finns i butik

Skickas inom 1-3 dagar

14 dagars ångerrätt

Kontakta oss för en video-demo!

Har du en fråga? Ring 08-410 510 90

Ernie Ball Navy Blue 4049:

  • Färg: Navy Blue
  • Bredd: 5cm
  • Längd: 104 cm – 180 cm
  • Material: Nylonväv & Läder
  • Pris per styck


Ernie Ball Axelband

Ernie Ball har ett digert utbud av axelband alltifrån enkla bra nylonband till exklusiva band i Italienskt läder. Vill du hitta din egen stil, eller känner du att du vill ha ett band som reducerar vikten på nacke och hals? I ernie ball's sortiment finns det mesta, vill du ha ett coolt band för att sticka ut på scen så skall du kolla in deras serie med Jacquard-band som erbjuder en uppsjö av olika designer. Tycker du att ditt instrument är tungt, titta närmare på Ernie Ball’s Comfort- & Stretchband som som absorberar vikten av instrumentet över hela bandet. Oavsett anledning, Ernie Ball har ett band för alla!

A4039129
15 objekt