Köpvillkor

Om bolaget:

Oscar Guitars AB (oscarguitars.se)
Roslagsgatan 7
113 55 Stockholm
Org. 556568-4387

14-dagars ångerrätt

När du köper en vara från oscarguitars.se gäller alltid ångerrätt i 14 dagar från dagen efter du tog emot varan. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan är i väsentligen oförändrat skick, och återsänds i originalförpackningen tillsammans med alla tillbehör.

Vid retur av varor är det kunden som betalar kostnaden för returfrakten. Vid korrekt genomförd retur enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler betalas varans fulla pris tillbaka, samt kostnaden för frakten från butiken till kunden (alltså ej returfrakten).

Anmäl din retur till order@oscarguitars.se och följ de instruktioner som anges.

Betalningssätt

Kortbetalning

Vi accepterar Visa och Mastercard. Alla transaktioner hanteras av vår betalningspartner Klarna för snabb och säker betalning.

Klarna Checkout

Om du betalar genom Klarna kan du välja något av alternativen nedan, och du handlar alltid tryggt och enkelt.

  • Betala direkt (kortbetalningar, banköverföring och Klarna Direkt)
  • Köp nu, betala sen (betala inom 30 dagar)
  • Månadsfaktura (samla valda köp på en gemensam faktura)
  • Dela upp (delbetalningsplan 6, 12, 24 och 36 månader och flexibla betalningar)

Mer information och villkor hittar du här.

30 dagars faktura

Vi erbjuder 30 dagars faktura till skolor, kommuner och kyrkor efter kreditprövning.

Garanti

Vi erbjuder minst 1 års garanti på alla nya varor och 3 månader på begagnade. Vissa tillverkare erbjuder 2 års garanti samt förlängning av garantitiden. Oscarguitars.se följer konsumentköplagen.

Reklamation och transportskador

Om du har haft oturen och får en produkt som är defekt så löser vi det på bästa sätt. Du har 3 års reklamationsrätt för att upptäcka ett ursprungligt fel, till exempel ett fabrikationsfel. Om ditt paket blev skadat under frakten ber vi dig kontakta oss direkt. Hör av dig till oss på info@oscarguitars.se så hjälper vi dig vidare.

Produktinformation och Pris

Vi strävar efter att ge så tydlig och riktig information som möjligt om varje produkt som vi säljer. Alla priser som anges för nya varor på www.oscarguitars.se är inklusive 25 % moms. För begagnade varor gäller vinstmarginalbeskattning och därmed 0 % moms. Vi friskriver oss från eventuella och uppenbara felskrivningar vad gäller priser, samt felaktig information från tredje part.

Vad innebär uppdelningen mellan Jam och Oscar Guitars?

Är det numera två olika bolag man har att göra beroende på vad/hur man handlar av er?

Svar:

Tack för frågan, säkert fler som undrar så här kommer bakgrunden, long story short:

Vi samarbetar fortfarande med våra vänner på www.jam.se där man alltid (sista 20 åren iaf) har kunnat få hjälp och handla från 3 olika specialistbutiker helt sömlöst. Jam Syntotek (enligt många Sveriges bästa synt- och studiobutik!) är ett eget bolag, Jam Stage & Proaudio (flitigt anlitad PA och installationsfirma) är ett annat och Jam Gitarrer är ett tredje, så har det alltså varit länge.

Ett namnbyte på Jam Gitarrer har gjorts för att förtydliga detta faktum som kanske inte alla ens har funderat på, men vi kommer gå under båda namnen under en kort period för att ge alla en chans att vänja sig. De ändrade öppettiderna ger oss möjlighet att serva alla de svenska och utländska kunder som inte har möjlighet att komma till butiken ännu bättre, ligger liksom lite i tiden har vi förstått baserat på alla beställningar och mailförfrågningar.

Vi hoppas på fortsatt support från er!